Forrige Neste

Dec 15, 2014

Opplev Gunnars Verksted


Nå har det tatt helt av med morsomme opplevelser og aktiviteter for store og små. Gled dere, Gunnar har alltid en overraskelse på lur!
En festlig aften starter i oppfinnerens verksted!
En kinosal som ingen andre!
Konkurranser, lek og moro hører med i lystige lag!
Gled deg til en tur i tunnelen!
En vill(marks)opplevelse hele året!
Opplevelser du ikke får noe annet sted!
Category: Artikler
Posted by: sms
Gunnars Verksted arrangerer firmafester, bursdager, teambuilding og julebord. I sommersesongen holder også Gunnars Verksted åpent for enkeltpersoner.
 

En festlig aften starter i oppfinnerens verksted.
Oppfinnerens verksted dekkes til langbord hvor kvelden får en pangstart med lek og morro. Og spør du Gunnar om å komme med ideer til underholdning – ja, da skal du få rørt lattermusklene! Etter velkomsten er bordstafetten i gang. En lek der bekjente deles inn i fire lag og kjemper mot hverandre.
visitbrunlanes.net - gunnars Verksted
visitbrunlanes.net - gunnars Verksted
En kinosal som ingen andre – den bare MÅ oppleves...
Gunnar er en ivrig fotograf og viser et spennende multimediashow fra Larviksdistriktet i Cinema Fantasia.
 
Alle stolene beveger seg sammen med vakker natur og dramatiske bølger. Musikk setter stemningen. Det er drønn på det anlegget!

Konkurranser, lek og moro hører med i lystige lag.
Sporlek med oppgaver gjemt i fuglekasser. Skyting på blink, kjempesprettert, slenghuske, fiskekroken, kanopadling m.m. Vi utvider stadig med nye aktiviteter.
 
Gled deg til en tur i tunnelen.
Her er vår nye attraktsjon. En tunnel på 70 meter, laget av gamle glassfibertanker. Tunnelen er fylt med snurrepiperier og antikviteter fra en svunnen tid. Her er også våre samarbeidspartnere representert.

Vakker og variert natur fører oss ned til bålplassen og lavvoen ved elven med plass til 70 personer. Nydelig mat fra grillen, eller som her; pølser på bålet.

Skjenke- og serveringsbevilgning:
Vinter: 20–70 pers.
Sommer: 20–150 pers.
Alternativ 1 (1/2 time) kr. 80,- pr. pers. Inkluderer multimedia lysbildeshow fra Larviksdistriktet.
Alternativ 2 (1 time) kr. 180,- pr. pers. Inkluderer multimedia lysbildeshow, bordstafett, kaffe.
Alternativ 3 (helaften) kr. 917,- pr. pers.

Velkommen i verkstedet. Bordstafett m/ inndeling i 4 lag. Multimediashow i Cinema Fantasia. Alle inn i «Apevogna» – vi drar til skogs. Natursti og sporlek (høst og vinter med håndfakler). Til slutt ender vi opp i lavvoen hvor vi spiser en bedre middag. Morsomme aktiviteter som f. eks. luftgeværskyting, kanopadling, tunnelvandring, linedancekurs, slenghuske over elva, vannshow ved elvekanten, karaoke og dans.
Salg av øl, vin, brennevin til sluttede selskaper (ikke medbrakt). Inkludert i prisen serveres det en forfriskning i skogen. Velg samlet mellom en av middagene som spekemat, reker, suppelapskaus, lam og entrecôte. Ekstra tillegg for dessert kr. 70,-. Egen grillmat/kaker kan medbringes etter avtale. Gratis bålkaffe til alle.

Britt har ordnet med skjenke- og serveringsbevilgning, så ingen bør gå sultne eller tørste hjem.
 
Alle priser inkl. mva. Forbehold om prisendringer.
Booking: 91 60 52 53
Kom i fritidsantrekk etter årstiden og gode sko.

Historie:
Gunnars slekt har bodd her i mange år og kan følges rett nedadgående fra 1604.Gunnar fikk i 1978 ansvaret for drift og vedlikehold av Brunlanes Jordvanning A/S (178 gårder). Derfor ble verkstedet bygget, og mange redskaper og traktorer fikk nytt liv. Jordbrukspolitikken og ryggen til Gunnar forandret seg på slutten av 90-tallet. nytenkning måtte til.

Diverse oppfinnelser finansierte Cinema Fantasia. Mange besøkende ville noe mer, derfor ble det naturskjønne området nede ved Bergselven tatt i bruk. Og nå har det tatt helt av med morsomme opplevelser og aktiviteter for store og små. Gled dere, Gunnar har alltid en overraskelse på lur!
 
 
 
 
 
 


Til toppen av siden