Forrige Neste

Oct 15, 2014

Meny Søndersrød


Det bygges å bygges, og tiden nærmer seg drastisk til at Meny Søndersrød må tømmes for varer og stenge for en periode. De ulempene dette måtte medføre for dere kunder, ønsker vi å gjøre noe med, så godt vi kan - så her litt info til dere!
Category: Artikler
Posted by: sms
 
1. Post i butikk/trevet stenger først 19/11og åpner dagen etter, sammen med butikk 20/11 kl 10.00 (Nøyaktig 78 år etter at Ole og Birgit Bakken kjøpte Søndersrød Landhandel av Lorens Berg i 1936!)

2: Post i butikk/trevet har i periode 23/10 til 19/11 begrenset åpningstid, 0800-1800. Henting av medisiner, tipping, post, mypack osv går som vanlig!

3: For kjørende vil det i perioden 23/10 til 19/11 være mulig å svippe innom "Trevet" på Søndersrød, eller Rørlegger Tor Erling Andersen på Brekke å legge igjen handlelapp. Varene kan hentes på Søndersrød Tunet, eller så kan vi bringe de hjem til dere! MERK! Skriv navn/tlfnr/adresse og evt fra når varene kan leveres på døra!

4: Vi har for kunder som ønsker å handle selv - men som ikke har bil/transport, satt opp transport fra Søndersrød to dager i uken. Tirsdager kjører Menytaxi kl 1200 til Spar på Farriseidet og Torsdager kl 1700 til Meny i Stavern. Det er lagt opp "en"(1!) time's handletid før Menytaxi kjører tilbake til Søndersrød. Vi er behjelpelig med transport fra/til døra di hjemme V/ avreise og ankomst Søndersrød.

5: Barnehager/Skole kan bestille som vanlig! Vi fikser resten!

6: Oppfordrer i Forretningens "nedetid" å støtte Solkystens øvrige helårstilbud - Nevlunghavn fisk, Nevlunghavn Bakeri eller Helgeroa Marina! Her får du middagen, brødet og melka du måtte trenge evt bygdas restauranter! Lev lokalt - Støtt lokalt

7: Neste uke blir det nedsalg av butikk, og Mandag har vi -30%, Tirsdag -40% og Onsdag -50% på alle varer i butikken. Mye gode kjøp kan også gjøres oppe på Trevet! MERK: rabatter gjelder IKKE for følgende varegrupper: Alkohol/tobakk-snus/ukeblader-dagsaviser!

Er det spørsmål som ikke er besvart, så er vi på telefon i hele byggeperioden - så svar og løsning skal vi fikse! Følg også med i Østlandsposten gjerne for informasjon!

Håper vi 20/11-14 kl 1000 igjen treffes på SOLKYSTEN og Meny Søndersrød - STEDET HVOR FOLK MØTES
dag-arild.bakken@meny.no
33118060
Spente hilsninger fra alle ansatte.
Til toppen av siden