Forrige Neste

May 5, 2014

Foredrag med Atle Hovi


Atle Hovi er adm.dir. ved Valdresdestinasjonen Beitostølen Resort. 3. juni kommer han til Nevlunghavn Gjestgiveri for å fortelle litt om boka si "Kunden er sjefen", og om hvordan Beitostølen og hele Valdresregionen, sammen med øvrig næringsliv og offentlig forvaltning har lykkes i å bli en "vinnerdestinasjon".

Hvordan utvikle produktet utifra hva gjesten ønsker? Det viktigste er at gjesten trives og vil komme tilbake. Da følger ofte også vennene den samme reiserute.
Category: Artikler
Posted by: sms
Tid og sted:
Nevlunghavn Gjestgiveri, 3. juni kl. 19.00. Fri entre'.

Beitostølen
I likhet med fantastiske vintersesonger, har også besøkstallene utviklet seg fenomenalt de seneste somrene. Beitostølen kan regnes som en av Norges aller beste destinasjon fjellandsby. Like lite som skispor og alpinbakker faller ned ferdig preparerte med snøen, daler turistene heller ikke ned fra himmelen. Fint vær, fantastisk føre og vakker natur er ikke tilstrekkelig for å lykkes med å bli destinasjonsvalg nummer en.


Atle Hovi Foto Roy Myrland langsveien.noDirektør Atle Hovi på Beitostølen Resort(Foto: langsveien.no) og Erik Thorstein (til venstre) hadde mye å prate om da bakeren fra havna dro til fjells for å lære av de beste. Thorstein fortalte etter møtet at han nok snart var på tur til Beitostølen igjen for å lære mer og kanskje plukke opp en ide eller to til. Dette resulterte at Hovi er invitert sørover ut på neset så flere har mulighet for å lære om det samme.


 
 
 
Besøkstallene fra de seneste vintrene og spesielt sommeren 2013 ved Beitostølen  bekrefter elementene som vinnerdestinasjon:
  •  Fokus på godt vertskap
  • Innovasjon
  • Nyskapende produktutvikling
  • Samarbeid mellom næringsliv og offentlig forvaltning.
  • Offensiv kommunikasjon og markedsføring.
Det er ikke tilfeldig at Beitostølen er en profilert destinasjon med sterk besøksmessig økning og omsetning både vinter og sommer.  Det ligger en målrettet og kraftfull satsing bak offensiven i regi av Beitostølen Resort med Atle Hovi i spissen. Ta turen til Gjestgiveriet og bli inspirert!
 
 
Til toppen av siden