Forrige Neste

Mar 27, 2014

Lars Martin Myhre til Nevlunghavn Gjestgiveri


Lars Martin Myhre holder konsert på Gjestgiveriet 25.4 kl. 20:00.
Ved hjelp av fantastiske låter, et strøkent gitarspill og en fabelaktig fortellerevne vil publikum få en minneverdig og morsom kveld hvor verken smil eller tårer er langt unna.
Category: Artikler
Posted by: sms


Sted: Nevlunghavn Gjestgiveri
Tid: 25.4 kl. 20:00
Bilettpris: 300 kr.
Bilettbestilling: SMS med navn og adresse til 93460115.
 
Lars Martin MyhreEtter å ha turnert Norge med vekslende besetninger i en mannsalder, har Lars Martin Myhre gjort stor lykke med å gå «back to basic» og reise på turne med kun seg selv og sine gitarer; OLSON (fra den berømte gitarbyggeren James A. Olson (USA)) og STRAND (en baryton og en tolvstrenger fra Strand Guitars på Jørpeland).
 
Nylig kom Lars Martin ut med to nye plater på samme dag, 29.11.2013:  ”En natt med Olson og Strand” med turnerepertoaret (plata er innspilt i avdøde kollega Kenneth Sivertsens hus på Moster), og ”Livets vann”, et stort stykke med nærmere 100 musikere.
 
I sin over 37 år lange karriere som komponist, produsent, musiker og artist har han medvirket på rundt 50 plateinnspillinger, samarbeidet med utallige andre artister (bl.a. Arild Nyquist, Palle Mikkelborg, og Halvdan Sivertsen), mottatt fire Spellemannpriser og oppnådd et platesalg på nærmere 500 000 enheter. Hans 30 år lange samarbeid med Odd Børretzen har vært en eventyrlig suksess både kunstnerisk og salgsmessig.
 
Lars Martin har mottatt fire Spellemannpriser, tre nominasjoner og en rekke andre priser.

Skrevet om tidligere konserter:
 
Adresseavisen om konsert i Trondheim:
«... sjarmerte Dokkhuset i senk»
 
Halden Arbeiderblad om konsert i Halden:
«... en sjelden musikalsk aften … like god stand-up komiker som musiker …»
 
Oppland Arbeiderblad om konsert på Gjøvik:
«Det var ganske enkelt en perle av en konsert»

 
Til toppen av siden